Rólunk

Cégünk a Realise 2014 Kft. több mint 19 éve foglakozik papír-írószer irodaszer forgalmazásával.
Az első lépéseket az írószer területén, az általános iskolákba való árusításokkal kezdtük. A vállakozásunk gyerekcípőbe járt de nagyon nagy lelkesedéssel dolgozva az iskolába tanuló gyerekek és a pedagógúsok igényeit próbáltuk kielégiteni. Az iskolákkal a jó kapcsolatok, az egyre nagyobb igényeknek megfeleve döntöttünk egy papír-írószer bolt nyítása mellett. 
Egy nagyon szép de egyben nehéz időszak után, de annál nagyobb örömmel és lekesedéssel nyítottuk a cégünk első papír-írószer kisboltját.Kisboltunk akkor még a Suli shop néven ismerték, nem több mint 20 négyzetméter alapterülettel rendelkezett amit 3 éves ottlétünk után gyorsan ki is nőttünk.Vállakozásunknak a 2014- év a fejlesztések éve volt. A kis boltból egy nagy 90 négyzetméteres bolthelységbe és új névvel a Varázstoll papír-írószer bolt költöztünk. Megjelentünk az online felületen egy új webáruházzal a www.varazstoll.hu néven ahol több mint 17.000 termék található.A kínálatunk, a szakmai tudásunk és humán téren (alkalmazottak) is fejlödtünk.
2016-évben a cég vezetése egyértelmű döntése alapján boltunkat papír-írószer és irodaszer szakboltá minősítette.A kis 20 négyzetméteres boltunk profil válltáson ment át.Kis fénymásoló kuckó került kialakításra, majd késöbbi fejlesztések során egy nagyobb helyre költözve Varázs Printer fénymásoló szalon néven fénymásoló szalont nyítottunk rengeteg szolgáltatással.
Megjelent az online piacon második web áruházunk ami a bélyegző készítéssel foglakozik a www.zuglobelyegzo.hu néven.
Sikereink bizonyitják hogy a média is felfigyelt cégünkre, felkérve egy forgatásra a tanszervásárral kapcsolatosan.

 

Szolgáltató adatai:

Cégnév vagy egyéni vállalkozó neve: Realise 2014 Kft.
Szolgáltató székhelye, telephelye ill lakcím:1142. Budapest, Erzsébet királyné útja 43/B
Cégjegyzékszám száma: 01 09 200699
Cégbíróság vagy nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése: Budapesti Cégbíróság
Elérhetőség: (e-mail cím): realise2014kft@gmail.com
Szolgáltató egyéb elérhetősége: (telefonszám): 06-70-628 4433
Adószám:25116456-2-43

Az oldal tetejére